[AipuWaton] Aso Muamua a AIPU i le Puipuiga o Saina 2024: Fa'afouga A'ai Atamai

IMG_20241022_095024

O le aai olaola o Beijing na avea ma tuaa mo le tatalaina tele o le Security China 2024 ia Oketopa 22. Na iloa o se mea muamua na tupu i le vaega o le saogalemu lautele, o le faʻaaliga na faʻapotopotoina ai taʻitaʻi o pisinisi ma tagata fou e suʻesuʻe tekinolosi suatia ma fofo. AIPU, o se ta'ita'i tu'ufa'atasia o fale fa'apitoa tu'ufa'atasiga ma fa'afitauli o le taulaga, na faia se amataga iloga, fa'aalia lana tautinoga i le fa'amalosia o le fausiaina o le taulaga atamai i oloa fa'atauva'a.

640 (1)

Fofo Fou mo A'ai Atamai

Na tu'uina atu e le AIPU se fa'asologa o fofo fou e fa'atulagaina mo fa'aoga eseese, e aofia ai fofo MPO, fofo feso'ota'iga uma, talipupuni fa'alilolilo fofo, ma fofo apamemea. O nei ofo e fa'atatau i le tele o si'osi'omaga e pei o 'a'ai atamai, nu'u popoto, paka atamai, ma fale gaosi atamai.

E ala i le tu'uina atu o le lagolago malosi i pisinisi fa'aleaganu'u o suiga i faiga fa'apitoa, o fofo a le AIPU na fa'atosina mata'ina. Na lolofi atu tagata asiasi i le fale e a'oa'o atili, ma fa'atupuina ai se si'osi'omaga malosi i le aso atoa.

O Oloa Fa'a-Siosiomaga e Avea i le Tulaga Tulaga

I le potu o le AIPU, na susulu le malamalama i luga o latou fuafuaga lanu meamata, faʻaalia ai uaea faʻalelei, nofoaga autu o faʻamatalaga faʻapitoa, ma faiga faʻatonutonu fale. O le masini faufale na fa'aalia ai le malosi o le fa'asaoina o le malosi, ausia le sili atu i le 30% le lelei. Na fa'afiafiaina tagata fa'atau i le vave fa'afo'i mai o tupe fa'afaigaluega, ma tau e toe maua mai i totonu o le tolu i le fa tausaga.

640 (3)

E le gata i lea, o le "Pu Series" nofoaga autu o faʻamatalaga faʻapitoa e folafola atu le maualuga o le PUE faʻatauaina, e saofagā i le tulituliloaina o fale e leai se kaponi.

IMG_0956

Tekinolosi Matagofie mo le Saogalemu Faʻaleleia

Na fa'aalia fo'i e le AIPU ni oloa fou e pei o le "AI Edge Box" ma pulou saogalemu atamai, lea e fa'aogaina ai le mea aupito lata mai i le atamai fa'apitoa ma le IoT technology. O le AI Edge Box o lo'o fa'atinoina le su'esu'eina o fa'amaumauga o ata vitio, fa'aleleia atili le fa'atinoina o galuega ma auaunaga fa'atonutonu.

I le taimi nei, o le pulou saogalemu atamai e tuʻufaʻatasia fesoʻotaʻiga ma faʻamaumauga faʻamaumauga, aumaia se tulaga fou o le atamai i le saogalemu o fale faigaluega.

Fausiaina o Paaga Malosi

O le naunautaiga i le fale'oloa a le AIPU na iloagofie a'o galulue sa'o tagata fa'atau ma le 'au, su'esu'e pe fa'apefea ona mafai e nei fofo fou ona fa'afetaui o latou mana'oga. O lo'o fa'amoemoe le AIPU e fausia faiga fa'apa'aga tumau e una'ia ai le tuputupu a'e ma le atina'eina o alamanuia. A'o fefa'asoa'i e le aufaipisinisi fa'apolofesa fa'amatalaga ma mea na tutupu, o le tele o su'esu'ega ma talanoaga na tatala ai faitoto'a mo le galulue fa'atasi i le lumana'i.

640
mmexport1729560078671

Fa'ai'uga: Auai i le AIPU ile Malaga i A'ai Atamai

A o faʻaalia le aso muamua o le Puipuiga o Saina 2024, o le auai o AIPU na faʻaosofia ai le fiafia ma le fiafia i tagata asiasi. AIPU o loʻo tuuto atu i le faʻaauauina o faʻafouga i tekinolosi fale atamai, tuʻuina atu fofo pito i luga mo le alualu i luma o aai atamai. Matou te vala'aulia fa'apolofesa fa'apolofesa ma pa'aga fa'apitoa e asiasi mai i le matou potu E3 i le Smart Video Surveillance Hall e fa'atasi ma a matou taulaga ma fa'atalanoa pe fa'apefea ona matou galulue fa'atasi i le fa'atulagaina o le lumana'i o atina'e i le taulaga.

Aso: Oketopa 22 - 25th, 2024

Numera Faleoloa: E3B29

Tuatusi: China International Exhibition Center, ShunYi District, Beijing, Saina

Siaki i tua mo nisi faʻamatalaga ma faʻamatalaga i le Security China 2024 aʻo faʻaauau pea ona faʻaalia e le AIPU ana mea fou.

Su'e ELV Cable Solution

Uaea Pulea

Mo BMS, PUS, Alamanuia, Uaea Fa'afaigāluega.

Faiga Fa'apipi'i Uea

Feso'ota'iga & Fa'amatalaga, Uaea Fiber-Optic, Fa'amau Fa'amau, Modules, Fa'ailoga Mata

2024 Fa'aaliga & Mea na tutupu Iloiloga

Apr.16th-18th, 2024 Middle-Energy-Energy i Dubai

Apr.16-18, 2024 Securika i Moscow

Me.9th, 2024 FA'AVAE FOU MA TEKONOLOSI FA'AVAE I Shanghai.


Taimi meli: Oke-22-2024