[AipuWaton] Malamalama i le Taua o Jumpers i le Fa'atulagaina o Uea

Fa'afitauli mana'omia se fofo (1)

E Fa'afefea ona Fa'ailoa Fake Patch Cord?

Mo fa'apolofesa i fa'alapotopotoga fa'apipi'i fa'apipi'i, o tagata osooso o se oloa ta'uta'ua ma taua. Auauna o vaega taua i totonu o le pulega subsystem, osooso faafaigofieina fesootaiga i le va o laupapa autu tūsa'o ma laina fa'alava fa'alava fa'atasi fa'atasi ma patch panels. O le lelei o nei tagata osooso e a'afia sa'o ai le fa'atinoina o felauaiga o feso'ota'iga.

Le Lu'itau o le Fa'asaoina o tau i luga o le au osooso

I le tulaga o mea fa'apipi'i eletise maualalo, e masani lava ona fa'afeiloa'i foma'i e filifili mo faiga fa'asao tau. O nisi e filifili e fa'aoga "uaea malo" ma ulu tioata o lo'o pipii sa'o i pito uma e lua, ma le fa'aogaina lelei o le fa'aogaina o "fa'ato'aga e fa'atumu i gel." Seʻi o tatou suʻesuʻe i le eseesega i le va o nei auala e lua:

640

Mea e Taua

O osooso, e ta'ua foi o uaea patch, e masani ona fa'aogaina i siosiomaga e aofia ai fa'apipi'i laupapa, faiga fa'atonutonu uaea, ma ki. Talu ai ona o nei seti e manaʻomia ai le tele o piʻo ma mimilo, e taua mo le au osooso ia lava le fetuutuunai e faʻatautaia ai ala lavelave e aunoa ma le faʻafefeina o lo latou faʻamaoni.

O osooso e fai mai le tele o manoa o le uaea apamemea lelei e sili atu ona fetuutuunai nai lo i latou e fausia mai le uaea malo e tasi. O lenei fetuutuuna'i fa'aletagata ua na'o se tasi o mea lelei o le fa'aogaina o le uaea vaivai tele i le fausiaina o le osooso.

Gaosi Mea Fa'atonu

O le faagasologa o le crimping ulu tioata e masani i tagata tomai faapitoa i le fanua; ae ui i lea, e masani ona oo mai ai ni luitau. E mafai ona tula'i mai ni fa'afitauli i le taimi o le viliina o uaea malo—o feso'ota'iga malepe pe le fetaui e masani ona tupu ona o le malosi sa'o e fa'aolaina pe a fetaui se uaea malo ma le pine auro. O a'afiaga o le fa'a'au'u le sa'o e mafai ona i'u ai i le tele o le fa'aleagaina o masini, ae maise lava i tu'aiga ogaoga e pei ole sui o uafu.

Pe a crimping i le tele-strand uaea vaivai, o le aafiaga e tufatufa atu i luga o le apamemea strand, e maua ai se sootaga maualuga e siitia ai le faatinoga o felauaiga faaleleia. O lenei metotia e fa'aitiitia ai le ono malepe po'o le fa'aletonu lea e masani ona va'aia i le cripping uaea malo.

Le Taua o Meafaigaluega

O le filifiliga o meafaigaluega crimping e sili ona taua. E mafai ona maua pliers pliers i tau eseese, e amata mai i nai tala i le tele o afe, o loʻo faʻamaonia ai le taua o le teu faʻafaigaluegaina i meafaigaluega sili ona lelei e mautinoa ai fesoʻotaʻiga faʻalagolago.

Le Fa'agasologa o Fa'agaio'iga o Fa'ato'aga Fa'atosina Gel-Fa'atumu Fa'atosina

O lo'o fa'atūina e fa'ato'a fa'atutumu gel e fa'atinoina se fa'agasologa o le gaosiga ma'oti. E fa'aogaina jigs crimping e fa'amautinoa tonu le crimping i le taimi o le gaosiga. O ulu tioata ta'itasi ua tu'u fa'atasi ma le pine auro e fa'asaga i luga i se mea fa'apitoa i luga o se lomitusi. O le loloto o le crimping e fa'alelei lelei ina ia mautinoa le sa'o, fa'atasi ai ma fa'amatalaga e masani ona tausia i le va o le 5.90 mm ma le 6.146 mm. A mae'a fa'ama'i, e fa'ata'ita'i ta'ito'atasi osooso, ma na'o i latou e pasia e fa'asolo loa ona tui i le gel mo le fa'aofuofu puipui, e fa'amautu ai le so'oga osooso.

Su'ega mo le Faamautinoaga

E masani lava, a mae'a ona fa'apipi'i "uaea malo" osooso, e mafai e tagata fa'aoga ona fa'apipi'i sa'o i masini, e masani ona faia na'o se su'ega fa'aauau. Ae ui i lea, o lenei faiga e le mafai ona iloilo lelei le faatinoga o le osooso. O se su'esu'ega fa'aauau e fa'ailoa mai pe iai se feso'ota'iga, ua le mafai ona mafaufau i le lelei o le crimp po'o le aoga o le fa'auluina o fa'ailo.

I se fa'afeagai, o le gaosiga o fa'ato'aga fa'ato'a fa'atumu gel e aofia ai ni ta'amilosaga faigata se lua o su'ega. I le taimi muamua, e iloilo e se su'ega fa'aauau le lelei o feso'ota'iga. E na'o i latou e pasi lenei su'esu'ega amata e fa'agasolo atu i le vaega mulimuli, lea e aofia ai le su'ega a le FLUKE e su'esu'e ai fua fa'atinoga taua e pei o le fa'aofiina o gau ma toe fa'afo'i gau. O mea e le'o ausia tulaga fa'ata'ita'iga fa'amalosi e mafai ona toe fai, fa'amautinoa e na'o tagata osooso maualuga e o'o atu i le maketi.

cat.5e FTP 2paiga

Fa'ai'uga

I se aotelega, o le filifiliga o le osooso-pe fa'atumu-fa'ameamea gel-tumu po o DIY malo uaea-e i ai aafiaga taua i luga o le faatinoga o fesootaiga. E ala i le faʻamuamua o mea e sili ona lelei, faʻagasologa o gaosiga saʻo, ma suʻesuʻega maeʻaeʻa, e mafai e tagata tomai faʻapitoa i le faʻatulagaina o fale faʻapipiʻi ona mautinoa le faʻamaoni ma le lelei o latou fesoʻotaʻiga. O le teu fa'afaigaluegaina o ni tagata osooso lelei e le na'o le fa'atinoga; e taua tele mo le puipuia o le fa'amaoni o au atina'e feso'otaiga atoa.

Su'e ELV Cable Solution

Uaea Pulea

Mo BMS, PUS, Alamanuia, Uaea Fa'afaigāluega.

Faiga Fa'apipi'i Uea

Feso'ota'iga & Fa'amatalaga, Uaea Fiber-Optic, Fa'amau Fa'amau, Modules, Fa'ailoga Mata

2024 Fa'aaliga & Mea na tutupu Iloiloga

Apr.16th-18th, 2024 Middle-Energy-Energy i Dubai

Ape.16-18, 2024 Securika i Moscow

Me.9th, 2024 FA'AVAE FOU MA TEKONOLOSI FA'AVAE I Shanghai.


Taimi meli: Aukuso-16-2024